به زودی مراحل انتشار یک کتاب بسیار مفید در حوزه مدلسازی فرایند با محوریت استاندارد BPMN2 به پایان خواهد رسید.
این کتاب کاملاً تالیفی بوده و از منبع خارجی ترجمه نشده است.
قطعاً شرکت های متوسط و کوچک و یا هر سازمان بزرگ دیگری با این فلسفه شکل گرفته است که یک سری محصولات و خدمات به بازار ارائه و به ازای آن پول دریافت کند. در این مطلب بررسی میکنیم که آیا اتوماسیون اداری میتواند پاسخگوی نیاز شرکت های متوسط و کوچک باشد؟
یکی از مهم ترین دلایلی که باید فرایندها را حتما اولویت بندی نمود، بالا بودن تعداد فرایندهای سازمان و محدود بودن منابع تیم مدیریت فرایند است که امکان بهبود یا پیاده سازی همه فرایندها یا تعداد زیادی از آنها بطور همزمان را سلب نموده است.
به دلیل اینکه اطلاعات در سیستم اتوماسیون اداری در قالب نامه و بصورت عکس در دیتابیس این سیستم ذخیره می شوند، طبیعتاً نرم افزارهای اتوماسیون اداری خوراکی به سیستم های هوش تجاری جهت استخراج گزارشات و داشبوردهای مدیریتی نخواهند داد.
در نظر داریم طی ۱۰۰ جلسه آموزشی با محتواهایی از قبیل فیلم، مقاله، اینفوگرافیک و پادکست مدیریت و مدلسازی فرایند را به شما علاقه مندان آموزش دهیم.
در ابتدای دوره و به مدت ۳ ساعت چارچوب های مختلف مدیریت فرایند بیان شده و ریسک های انجام اینگونه پروژه ها و راه حل های مقتضی در مورد هر یک از ریسک ها ارائه گردید.
این دوره با حضور ۱۵ مدیر و کارشناس سیستم های این شرکت برگزار شد.
این امکان فراهم شده است که سازمان ها آگهی استخدام خود را در حوزه مدیریت فرایند بصورت رایگان در سایت ثبت و به اطلاع علاقه مندان و متخصصان این حوزه برساند.
یکی از فازهای مهم در مدیریت فرایند پایش و کنترل فرایندها است. پایش فرایندها باید بر اساس تعدادی شاخص صورت پذیرد. بدیهی است در فاز مدلسازی و طی جلسات مصاحبه، مصاحبه شنودگان منابع خوبی برای ارائه شاخص های کنترل فرایند نیستند.
در این مطلب در نظر داریم در مورد مسیر پرفراز و نشیبی که نرم افزار Bizagi در کشور ما طی کرده است بگوییم و اینکه در آینده به کجا خواهد رسید. با دانستن تاریخچه و روند حرکتی این نرم افزار در کشورمان طی سال های آتی، میتوان آینده نرم افزار بیز ای جی در کشورمان را برآورد کرد.
در مطلب قبلی ترجمه فارسی طبقات ۹ و ۱۰ مدل APQC تا سطح فرایند خدمت دوستان ارائه شد. در این مطلب ترجمه ۳ طبقه انتهایی یعنی طبقات ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ فرایندی مدل APQC جهت بهره برداری دوستان ارائه میگردد.
در این پادکست نظر جناب اقای مهندس اسحاقی رئیس سیستم ها و بهبود روش های پویا پخش در خصوص دوره BPMN که توسط مهندس رمضانی برگزار گردید را میتوانید بشنوید.
گفتنی است در این دوره استاندارد BPMN2 تدریس و کاربران تمرین ها را در نرم افزار ویژوال پارادایم انجام دادند.
برای خودکارسازی ابتدا به سراغ فرایندهای اصلی شرکت که از طریق آنها کسب درآمد کرده و بقا و رشد خود را تضمین می کنیم اهمیت بیشتری از گردش کارهای غیر استانداردی دارد که در اتوماسیون های اداری آنها را به اصطلاح الکترونیکی میکنیم؟